MIJN KRACHT, JOUW TINTELING

Een tinteling is een reactie vanuit je emotie, een reactie door iets wat je raakt of roert. Die emotie en reactie omzetten naar vorm en beeld. Zorgen dat de communicatie het juiste verhaal vertellen, het verhaal klopt binnen een origineel ontwerp. Dat is mijn kracht.

Bij ontwerpstudio TintelKracht ben ik, Bianca Bonsel het werkend creatieve brein. Ontstaan uit mijn passie en hobby voor het werk. In samenwerkingsverbanden, kom je verder en kun je elkaar versterken. Daar geloof ik in.

Ik maak de keuze om met ontwerpstudio TintelKracht naast ‘het in dienst’, eigen opdrachten te kunnen doen. Zo mijzelf te blijven ontwikkelen en wat voor een ander te kunnen doen.

Met mijn website en mijn portfolio hoop ik een goed beeld te kunnen schetsen van mijn kunnen. Mijn ambities liggen in mijn bijdragen te kunnen gaan doen in deze wereld. En dat gaat verder dan alleen het grafisch vormgeven en ontwerpen. Momenteel ben ik mij druk aan het oriënteren in de zorgsector en volg ik de opleiding HBO Social Work.

Opdrachten die bijdragen aan een sociaal, maatschappelijk of een wereldverbeterende functie hebben, kunnen bij mij terecht. Ik help u graag met diverse oplossingen, ideeën en advies!

Geef een antwoord